Messenytt 2019!

Slik blir den største bilmessen i landet!

"– I år har vi totalt 13.000 kvadratmeter fullt av biler. Finner du ikke din nye bil her, så tror jeg ikke den finnes, sier Dan Christensen i Sotra SK som sørger for at alt er klart før Norges største bilutstilling."

 

Les intervju med Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb som arrangerer Bilmessen!

Volvo XC90

Volvo XC90 er nok drømmebilen for mange. Det er bilen for deg som vil ha alt og som nekter å inngå kompromisser. Hverken på plass, sikkerhet, design eller kjøreglede. Med 2020-årgangen av XC90 har Volvo klart å gjøre en allerede fantastisk bil enda litt bedre.

Nysgjerrig på XC90 eller noen av våre andre flotte modeller? Ta turen innom Frydenbø på årets bilmesse og slå av en prat. Du finner oss på stand nr. 106.

VOLKSWAGEN

Hurra! Det blir premiere på ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen på årets bilmesse. Bilen blir stilt ut på lørdag og søndag. Velkommen til Volkswagen Møller Bil Åsane, Volkswagen Møller Bil Nesttun og Volkswagen Møller Bil Drotningsvik😊

 

KVERNELAND BIL

Kverneland Bil Bergen AS har med seg knalltøffe Ranger Raptor på årets messe.

 

FRYDENBØ

Besøk Frydenbø på stand nr. 106 og forelsk deg i en av våre fantastiske Volvo plug-in hybrider. Hva med en nærmere kikk på Volvo XC60 og Volvo XC40? Bilene som vant fjorårets priser for henholdsvis årets bil i verden og årets bil i Europa.

Og selvsagt – vi byr på svært hyggelige messetilbud!
 

Please reload